Najnovšie recenzie zo sekcie Plachty na auto
- ľahká montáž
Lahka manipulacia
- Výborná kvalita
- Skvelá cena
- Prijala by som, keby bola až celkom po zem, aby vôbec netrčali pneumatiky.
Skvelá, naozaj kvalitná plachta. Šitá autu presne na mieru. Kolesá spod plachty trčia asi 10 cm. Ak chcete celé pneumatiky chrániť pred slnkom napr. počas parkovania pri mori, odporúčam kúpiť plachtu na vyššie auto.
- Praktický
vyhotovenie autoplachty 2vrstvová
Myslím že borí búrke bude nápomocná .
- Ma 3 upinacie pasy na upevnenie,jeden ide stredom popod vozidlo./v predu,v strede a v zadu/Vyborne to potom drzi. Material neposkodzuje lak.
- Potom treba plachtu vysusit, treba na to miesto a poskladat spät do obalu,tiez potrebujete priestor.
Audi A5 - ltt
Plachta je ľahká, spratná, aj ked dosť tenká, už pri prvom natahovani sa mi ju podarilo natrhnut, ale účel plní
- bleda farba
- dostatocna velkost
- jemny material, lahko sa sklada
na c-max tak akurat, bez rezervy
Produkt je v poriadku plni ucel samozrejme treba to este dodatocne upevnit pri veternom pocasi neaky upinaci pas a podobne
neviem ako uchytit prednu časť plachty,a akouchytiť lanko na zamykanie.hadam na to prídem.neni k vyrobku návod.
Pri vybere plachty je potrebne pocitat jej dlzku ako dlzku auta plus cca 20-30cm.
- Pevný materiál
- Nemá úchyt po pod auto podfukuje plachtu
- Povrch je taký že môže jemné škrabať lak takže taký čo majú svoje auto radí neodporúčam pre ľudí čo je im to jedno je to v pohode
Som príjemne prekvapený, plachta pasuje na auto ako ponožka na nohu, aj sa tak rýchlo a jednoducho nasadzuje aj opak ,vyzlieka a uskladňuje .Kontrola po daždi ukázala, že je naozaj vodotesná a ani kondenzačná vlhkosť na kapote neostáva, lebo je paropriepustná. Ostáva posledná otázka na ktorú zatiaľ nepoznám odpoveď. Ako dlho vydrží a nerozpadne sa? Rok ? Dva? Alebo ešte viac ? Však sa to dozviem.
- Krásne prekryje cele auto ešte aj ochraňuje pneumatiky
- Popruhy zaistia plachtu voči vetru
- Dostatočne dobre spĺňa moje požiadavky
- V mojich podnebných podmienkách je aktuálne postačujúci
- Splnil účel
- Manipulácia s produktom
Plachta je dostatočne dobrá v mojich poveternostných podmienkach a dostatočne spĺňa moje požiadavky. Nevýhodou je akurát ťažšia manipulácia s produktom jednotlivcom, čo však na veľkostné pomery produktu je akceptovateľné. Celkovo produkt v pomere cena/úžitok je obstojný.
- Dobrá
- dobrá kvalita materiálu
- presne na pasuje na vozidlo
Zobrazujem 21 - 40 zo 214 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...11 Ďalšie »